Fittest

Vi mangler frivillige

Fittest on Sjælland

 

17. juni 2017 afolder vi for andet år i træk afholder vi i Karosseriet konkurrencen ”Fittest on Sjælland”, som er det uofficielle Sjællandsmesterskab i CrossFit.

 

Til konkurrencen i 2016 var en stor succes med over 250 besøgende og deltagere, og årets konkurrence var allerede efter 2 uger næsten udsolgt.

 

De 64 deltager kommer fra forskellige CrossFit klubber og træningsforeninger på hele Sjælland og vil komme til at dyste i en bred vifte af discipliner inden for Funktionel Træning.

Støtte og sponsorer

 

Konkurrencen bliver planlagt og afholdt udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft, og vi har brug for økonomisk støtte til at dække de omkostninger vi har til præmier, ekstra udstyr, T-shirts, dommertræningskurser og som generel støtte til foreningens daglige drift. Vi har ofte brug for nyt og mere udstyr som fx. kettlebells, skiver til vægtstænger, træningsmåtter, sjippetov osv., både fordi udstyret bliver slidt og fordi vi får flere og flere medlemmer. Derudover har vi omkostninger til uddannelse af instruktører og konkurrencedommere.

 

Kunne du og din virksomhed tænke dig at støtte karosseriet og foreningslivet i Ringsted så kontakt vores sposor ansvarlige

sponsor@karosseriet-ringsted.dk

Der er brug for din hjælpende hånd til Fittest

Årets team-konkurrence løber jo af stablen 17. juni, og for at det kan blive en endnu større succes end sidste år, er der behov for opbakning og frivillige hænder.

Der er i år rigtig mange deltagere fra Karosseriet, så vi håber selvfølgelig at der er mange der vil komme og være en del af en helt forrygende dag.

Der er mange måder at bidrage på.

Det der er behov for er

 

• Dommere

• Nogle som gør klar til workouts imellem heats

• Nogle til klargøring dagen før

• Nogle til oprydning efter konkurrencen

 

 

Melder man sig som dommer, får man CrossFit dommerkursus betalt af Karosseriet, se mere her https://oc.crossfit.com/course?id=12

Hvis man kender nogle udefra som kunne tænke sig at hjælpe, er de selvfølgelig velkomnme, og også de får et dommerkursus.

Det fedeste er selvfølgelig hvis man kan hjælpe i hele tidsrummet som er ca 08:00-17:00, men kan man kun hjælpe et par timer er det også meget velkommen.

For at vi kan planlægge dagen optimalt er din tilmelding bindende, og kan du ikke deltage hele dagen kan vi aftale hvornår du kan hjælpe

 

Meld dig under fanen, og hjælp Karosseriet

 

fittest@karosseriet-ringsted.dk

Karosseriet

Thorsvej 6, 4100 Ringsted

+45 2528-2769

formand@karosseriet-ringsted.dk

CVR 36323922

Karosseriet - Foreningen for funktionel træning